Ong namo guru dev namo.

amandeep_symbooli_white

Ong namo guru dev namo.

amandeep_symbooli_white
Tervetuloa oppimaan itsestäsi ja kokemaan vuosituhansia vanhaa joogatraditiota Yogi Bhajanin oppien mukaisesti.

Kundaliinijooga on joogamuoto, jota alunperin opetettiin Intiassa harvojen ja valittujen ihmisten keskuudessa, yksityisesti vain opettajalta oppilaalle. 1960-luvulla Yogi Bhajan toi sen vapaasti opetettavaksi kaikille kiinnostuneille. Yogi Bhajan näki tulevaisuuden haasteet ja jakoi ihmisille menetelmän, jonka avulla he voivat suurten muutosten keskellä elää tietoisina, onnellisina ja terveinä.

Kundaliinijooga on dynaamista ja meditatiivista joogaa. Se tasoittaa tunne-elämää, lievittää stressiä sekä auttaa hallitsemaan mielialan vaihteluita. Sen ansioista luovuus ja itsetuntemus paranee samalla kun fyysinen kunto kehittyy, hermosto vahvistuu ja hormonitoiminta tasapainottuu. Siksi kundaliinijoogaa kutsutaan myös tietoisuuden joogaksi.

Harjoitukset ovat yksinkertaisia ja sopivat kaikille ikään, kokoon tai kokemukseen katsomatta.

Tunti sisältää fyysisten liikesarjojen lisäksi hengitysharjoituksia, syvärentoutusta, mantroja ja meditaatiota. Tämä monipuolisuus tekee kundaliinijoogasta kokemuksellisesti vaikutuksiltaan rikkaan ja voimakkaan.

Harjoitukset ovat yksinkertaisia ja sopivat kaikille ikään, kokoon tai kokemukseen katsomatta.

Syntyessä mielen ja kehon yhteys on luonnostaan olemassa. Kasvaessa vuosien saatossa tämä yhteys heikkenee, ellei sitä pidetä yllä. Kundaliinijooga mahdollistaa löytämään tämän yhteyden uudelleen ja voimistamaan sitä. Mieli on läsnä kun teemme kehollisia harjoituksia ja keho on läsnä kun keskitymme meditaatioon.

Ilmoittaudu Kundaliinijooga tunneille. Tunnit alkaen 15 € /kerta.

Kundaliinijoogatunnit.

Kundaliinijoogatunnit